Main Media

Familie gør hverdagen lettere med smart låseløsning

Da Ebbe og hans hustru i forbindelse med husrenovering skulle udskifte yderdøren, var det ikke et svært valg med en digital lås, der kan betjenes på afstand. Swedoor tilbyder nemlig nu to typer af digitale låseløsninger, som har flere fordele sammenlignet med en traditionel nøgle.

På Djursland bor Ebbe sammen med sin hustru og to børn i en charmerende rød murstensvilla fra 2003. Huset er løbende blevet renoveret indvendigt, og senest er det husets indgangsparti, der er blevet udskiftet for at friske husets ydre udtryk op.

I forbindelse med valg af yderdør var det for parret vigtigt med en løsning, der lukker lyset ind i entréen, men uden at naboer og forbipasserende kan kigge ind. Samtidig skulle døren opfylde et æstetisk behov, så den tager sig godt ud og tilfører huset et stilfuldt og moderne udtryk. Derfor faldt valget efter flere overvejelser på modellen Character Leon, som er en moderne yderdør med elegante glasvinduer formet som firkanter samt skjulte hængsler, som understreger dørens rene linjer.

I forbindelse med beslutningen om ny yderdør skulle familien vælge lås til døren, og da de blev præsenteret for en smart digital løsning, krævede det ikke lang betænkningstid for parret at slå til. Swedoor tilbyder nemlig to forskellige typer af digitale låse, som har flere fordele sammenlignet med en traditionel nøgle.

- Vi er enormt glade for den digitale lås, som blandt andet giver mulighed for at låse op via telefonen eller via kode på døren. For os er det en stor fordel, hvis eksempelvis vores hunde skal luftes af andre, mens vi ikke er hjemme, eller hvis vi af andre årsager har behov for at låse døren op på afstand. Uanset hvilken situation vi står i, fx med hænderne fulde af indkøb, kan vi nemt låse døren op, uden at skulle stå og lede efter en nøgle. Det er også en stor fordel for vores børn, som ikke behøver at holde styr på en fysisk nøgle, forklarer Ebbe.

Ægteparret har valgt låseløsningen dormakaba dKey, hvor designet er usynligt integreret i døren og med valgfrit dørgreb. Med denne løsning er der mulighed for også at betjene låsen med en traditionel nøgle, i modsætning til Yale Doorman L3, hvor låsen i stedet kan betjenes med nøglebrik. Her er designet synligt på døren, og dørgrebet er forudbestemt.

- Alt i alt er vi super tilfredse med det moderne udtryk, huset har fået med den nye dør og lås, som også er en praktisk løsning i hverdagen. Vi har gennem hele processen fået professionel rådgivning af Swedoor, og vi havde formentlig aldrig selv valgt en digital lås, hvis ikke vi var blevet præsenteret for den. Nu kunne vi ikke forestille os andet, slutter Ebbe.  

Du kan læse mere om de nye digitale låse her eller finde inspiration til valg af yderdøre her.