Main Media

Drømmen om et viktualierum

Design Isolering Smart

Det er blevet populært at få et viktualierum, når man bygger nyt eller renoverer et eksisterende køkken. Og selvfølgelig er det luksuriøst at have et stort spisekammer – og med en viktualierumsdør holder maden sig kølig og frisk længere!

Så hvad er en viktualierumsdør? En viktualierumsdør er en indvendig dør suppleret med celleplast og en tynd stålplade (Stable døren har ikke celleplast), som isolerer viktualierummet og holder dine madvarer kolde og friske i længere tid. Døren kan klare 20 graders forskel mellem temperaturen i køkkenet og viktualierummet.

Viktualierumsdørene fås i modellerne Stable GW, Craft 03, Craft 04N, Unique 01L, Unique 02L og Unique 03L. Dørene skal altid monteres med en +Karm som har tætningsliste for at sikre den bedste isolering. Viktualierumsdøren leveres desuden med et bundstykke der også har tætningsliste. 

Som standard leveres viktualierumsdørene i to nuancer af hvid, NCS S-0502Y og NCS S-0500N, men kan på forespørgsel fås i andre nuancer. På billederne i denne artikel har ejerne af køkkenet valgt at have lågen i samme nuance som køkkenskabene.