Main Media

Undgå byggeforsinkelser: Swedoor imødekommer travlhed i byggebranchen med 5plus-levering

Nyheder

Dørproducenten Swedoor lancerer nu leveringssystemet 5plus, som muliggør bestilling og afsendelse af døre med og uden specialkrav inden for fem hverdage. Konceptet er udviklet for at imødekomme efterspørgslen på hurtige leverancer til byggebranchen og forventes desuden at øge antallet af ordrer på fabrikken i Sdr. Felding.

2019 er et travlt år i den danske byggebranche. Ifølge Danmarks Statistik er bygge- og anlægsbranchen vækstet med over 10 procent i omsætning i det første halvår af 2019. Det stiller krav til byggematerialeproducenterne, som oplever stigende efterspørgsel på hurtig levering. Derfor lancerer Swedoor nu 5plus - et nyt leveringssystem, der muliggør bestilling og afsendelse af døre inden for fem hverdage. 

- Vi modtager dagligt henvendelser fra projektmarkedet og trælasterne, der efterspørger standard- og specialdøre med hurtig levering. Derfor har vi set et behov i markedet for at udvikle 5plus, hvor vi kan levere døre til de pågældende projekter inden for fem hverdage. På den måde opnår vi et højt produktionsflow og bidrager ligeledes til, at byggeriet ikke går i stå på grund af unødige forsinkelser og ændringer i projekteringen, siger Peter Sejling, salgs- og marketingdirektør for Swedoor i Nordeuropa. 

5plus går i sin enkelthed ud på, at Swedoor modtager og godkender ordrer inden fredag kl. 10.00, hvorefter bestillingen sættes i produktion og afsendes næstekomne fredag til den pågældende byggeplads. 

Forventer øget ordretal

Swedoor tilbyder med 5plus et fast sortiment bestående af de mest efterspurgte varer fra det professionelle projektmarked. Det gælder døre i standard- og specialmål og med særlige brand- eller lydegenskaber, som de fleste byggeprojekter stiller krav om i dag. Antallet af ordrer forventes derfor at vækste i forbindelse med lanceringen: 

- Vi forventer en stigning i antallet af ordrer, idet 5plus-sortimentet er nøje udvalgt og sammensat efter vores kunders ønsker og behov. Alle døre fremstilles på vores fabrik i Sdr. Felding, og derfor kan vi tilbyde hurtig levering til de danske byggepladser, således projektet afleveres til tiden og overholder de aftalte krav til blandt andet lyd og brand, slutter Peter Sejling. 

Alle døre med 5plus-levering kan bestilles fra i dag.

Fakta om 5plus

  • Forskellige muligheder inden for farver, finér og laminatoverflader 
  • Klassificerede døre – og valgfri karm/karmdybde
  • Produceres på Swedoors fabrik i Sdr. Felding