Main Media

Ny dørserie kombinerer minimalisme og personligt udtryk

JELD-WEN lancerer nu nye designmuligheder til dørproducentens populære dørserie, Stable. De nye designs hedder Stable Effect og bevarer både kvaliteten og det stilrene, nordiske udtryk fra Stable men tilbyder mulighed for et personligt præg gennem mønstre og glasudskæringer. Samtidig er døren både solid og støjreducerende i sin grundkonstruktion. 

JELD-WEN, Europas førende dørproducent, lancerer nu nye designmuligheder med serien Stable Effect, der er en pendant til den populære og stilrene Stable-serie, som mange danskere har valgt til deres hjem. Stable-dørene kendetegnes ved deres enkelthed og nordiske minimalisme, hvor rene linjer formidler et stilfuldt budskab, og med Stable Effect er det nu muligt at sætte et personligt præg på døren ved markerede detaljer og glasudskæringer. Det giver den klassiske dør et mere udtryksfuldt look uden at gå på kompromis med stil og kvalitet. Desuden bevirker dørens massive kerne, at den er yderst lydreducerende.
 
- Vores nye Stable Effect-designs giver rum for nye muligheder for et anderledes og personligt udtryk, samtidig med at dørens massive grundkonstruktion og gode produktegenskaber bevares. Dørene har exceptionel støjreduktion, en slidstærk og lækker overflade samt en massiv kerne, hvilket udgør en solid og eksklusiv dør, fortæller produktchef i JELD-WEN, Kirsten Haarbo.
 
Stable Effect-dørene fås eksempelvis med udskårede rette linjer eller geometriske former. Disse kan med fordel kombineres med Stable-seriens glasdøre i klart eller matteret glas, som fx i badeværelser eller mellem rum, hvor man gerne vil lukke lyset ind men ikke vil kunne se igennem.
 
Stable Effect-dørene fås i stort set alle farver og kan også bestilles som skydedøre.

Kunne du lide hvad du så?

Del dette med en ven