Main Media

JELD-WEN hilser EU’s nye Tømmerforordning velkommen

Som en virksomhed, der bygget op omkring produktion på træ, anerkender JELD-WEN vigtigheden af en bæredygtig forsyningskæde. Derfor opfylder alle JELD-WENs døre i Europa nu kravene i den nye EU Tømmerforordning, som har til formål at bekæmpe ulovlig skovhugst. Denne EU-lovgivning træder i kraft i marts 2013 og gør det obligatorisk for alle virksomheder, der håndterer træ og træbaserede produkter, at skulle dokumentere sporbarheden gennem en ”due diligence”-ordning, som registrerer dybdegående information om det pågældende tømmer.

I 2012 blev JELD-WEN tildelt et multisite-certifikat for både PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) og FSC (Forest Stewardship Council) -chain of custody og kontrolleret træ. Disse multisite-certifikater dækker JELD-WENs europæiske aktiviteter. Ved at købe træ, der er certificeret efter disse ordninger, har JELD-WEN taget et stort skridt i den rigtige retning, hvad angår sporbarhed og ”due diligence”-ordningen.
 
Jens Bach Mortensen, adm. direktør for JELD-WEN Europe, siger:
 
- JELD-WEN har været tilhænger af både FSC og PEFC gennem vores britiske og franske afdelinger, der har tilbudt certificerede produkter på markedet i mange år. Vi er glade for at kunne udvide disse certificeringer til at omfatte alle vores afdelinger i Europa, fra Finland i nord til Frankrig i syd. Det er meget vigtigt, at vores kunder har tillid til at udpege eller købe vores døre i fuld bevidsthed om, at vi er dedikerede til en bæredygtig praksis. Ikke alene er det det rigtige at gøre, men vores fremtidige succes i fremstilling af træprodukter afhænger af det.
 
JELD-WEN's nye reklamekampagne, der kører på tværs af Europa, sætter fokus på vigtigheden af at købe produkter, som er fremstillet af lovligt fældet træ. Kampagnen vil køre i førende arkitektmagasiner og fagblade samt i forbrugermedier, der henvender sig til husejere.

Kunne du lide hvad du så?

Del dette med en ven