Main Media

Stable døre - solide indvendige døre med eksklusiv finish

Design Lyd

Massive indvendige døre i hjemmet er en detalje, der er værd at bruge lidt ekstra penge på, da det forbedrer det opfattede lydmiljø betydeligt. En dæmpningsliste i karmen giver også en helt anden komfort, når du lukker døren.

Historisk har indvendige døre ofte været overset, men i de senere år har vi set, hvordan flere og flere private vælger at bruge indvendige døre som en aktiv del af interiøret. Måske er det tid til at begynde at opgradere dørens betydning, selv når man designer nye hjem. En større udvalg af døre i forskellige overflader og stilarter er en nem måde for boligkøberen at sætte et personligt præg på deres nye hjem.

Dør med massiv kerne og bedre støjreducerende egenskaber

Her er Stable serien et af flere gode alternativer. Det er en dør med en massiv kerne, hvilket betyder, at den har betydeligt bedre støjreducerende egenskaber end de lette indvendige døre. Med det vi kalder + Karme, en knastfri karm med tætningssliste , er støjreduktionen markant bedre og giver øget komfort, når døren er lukket. Hvis du samtidigt vælger et bundstykke, så lyden ikke kan slippe igennem under døren, opnår du en lydreduktion på ca. Rw 28 dB.

Stable Nature - trædøre

Med et ekstra lag maling har Stable også en finere overfladefinish end de lette indvendige døre. De fås også med finér i egetræ, hvidpigmenteret eg, sortglaseret eg og valnød . Stable fås som enkelt- og dobbeltdøre, med og uden glas og som skydedøre.

En populær favorit hos os lige nu er Stable i sortglaseret eg med håndtag og nøglerosetter i mat sort.