Main Media

Swedoor opruster med nyt entrédørskoncept til lejligheder

Nyheder

Stigende krav til lejligheders entrédøre får nu dørproducenten Swedoor til at lancere et nyt koncept med mange nye design- og funktionsmuligheder til boligens entrédøre. 

Forbrugerne stiller flere og flere krav til en entrédørs egenskaber blandt andet indbrudssikring, brandsikring og høj isoleringsevne. Markedet efterspørger desuden muligheden for at skræddersy entrédøren til det enkelte, unikke boligbyggeri uden at gå på kompromis med hverken design eller funktionalitet.

På baggrund af denne efterspørgsel lancerer dørproducenten Swedoor nu et nyt entrédørskoncept til lejlighedsbygninger. Her vælger man først det foretrukne design til døren, hvorefter de ønskede funktioner til døren tilvælges:

“Vi er glade for, at vi nu kan tilbyde et endnu større sortiment af entrédøre uden at gå på kompromis med dørens design eller tilhørende funktioner. Vi har således set et behov i markedet for at lancere et nyt tilvalgskoncept, hvor man først vælger det ønskede design, og herefter hvilke funktioner døren skal have, afhængig af behovet i det enkelte byggeri”

Peter Sejling Salgsdirektør for Swedoor i Nordeuropa

Han fortæller videre, at der i det nye koncept skelnes mellem entrédøre til opvarmede og uopvarmede trappeopgange. Til førstnævnte er der behov for døre med ekstra god isolering, og derfor tilbyder Swedoor nu også dørløsninger med gode, klimavenlige egenskaber: 

- Hvis der er tale om en uopvarmet trappeopgang, bør man vælge en formstabil løsning, der kan klare større temperaturforskelle og dermed sikre, at døren altid er tæt. Her kan man således vælge en klimaentrédør med ekstra god isoleringsevne for at hæve boligens komfort og spare fornuftige penge på varmeregningen, siger Peter Sejling. 

Entrédøre med høj sikkerhedsklassificering 

I store boligselskaber og lejlighedsbygninger kan det være ekstra vigtigt med sikkerhedsklassificerede entrédøre, som nedsætter risikoen for ubudne gæster:

- Vi får ofte henvendelser på døre til lejligheder med mere sikkerhed end en almindelig standardløsning. Derfor har vi nu øget udvalget af certificerede RC3 sikkerhedsdøre og samtidig udvidet sortimentet med certificerede sikkerhedsdøre i klassifikationerne RC1 og RC2, som er målrettet de steder, hvor der er fokus på sikre løsninger, men hvor det ikke vurderes nødvendigt med en RC3-klassificering, slutter Peter Sejling. 

Fakta om nye lejlighedsentrédøre

  • Nyt og udvidet koncept med lejlighedsentrédøre
  • Mulighed for at skræddersy den enkelte dør til byggeriets arkitektur og ønskede funktioner
  • Klimaentrédør til opvarmede og uopvarmede trappeopgange
  • Mulighed for at tilvælge døre med klimavenlige egenskaber samt sikkerhedsklassificeringerne RC1, RC2 og RC3