Main Media

Swedoor lancerer ny og sikker dør til lejlighedsbygninger

I lejlighedsbyggerier bliver der ofte stillet store krav til sikkerhed og modstand over for slid, da det er hjemsted for mange beboere. Derfor lancerer dørproducenten Swedoor nu en ny serie af entredørsløsninger i stål, som blandt andet beskytter effektivt mod indbrud, brand og støj.

Lejlighedsbyggerier er præget af en høj koncentration af beboere, da der bor mange mennesker samlet på ét sted. Det er blandt andet medvirkende til, at der er særlige krav til sikkerheden mod indbrud, brand og støj i en bygning som denne. Derfor lancerer dørproducenten Swedoor nu en ny serie af entredørsløsninger, som ikke alene er lavet i et slidstærkt og robust materiale, men også har et elegant og simpelt design.

Noget af det særlige ved Swedoors nye entrédøre i stål er, at døren er RC3-klassificeret, hvilket betyder, at døren kan modstå et aktivt indbrud med værktøjer som eksempelvis koben i mindst fem minutter:

- Vi er glade for, at vi nu kan tilbyde en komplet løsning, der tager højde for sikkerhed, styrke og design på samme tid. Mange forbinder en ståldør med et tungt og industrielt design, men vores nye model har et flot og moderne udtryk, og det er muligt at vælge mellem et stort antal farver og laminater, såfremt man eksempelvis ønsker, at døren skal have et trælook, lyder det fra Hauke Thiessen, der er salgsdirektør hos Swedoor i Danmark.

Swedoors nye ståldøre opfylder de krav til brand, lyd og indbrud, der normalt gør sig gældende i lejlighedsbygninger. Derudover er dørene lakeret med en overfladebehandling, der giver et hårdt og holdbart resultat. For særlige ønsker til farve og laminat kan det være en god ide først at kontakte Swedoor for pris og tilgængelighed.

Swedoors ståldøre har følgende klassifikationer:

  • Brandklassificeringen EI2 30 / EW 60. Røgdensitetsklasserne Sa og S200 kan også vælges. Den mest almindelige for indgangsdøre til lejligheder er S200.
  • Dørene fås med lydreduktion op til Rw 43 dB (svarende til R'w 40 dB). Senere forventer Swedoor at kunne tilbyde Rw 48 dB (R'w 45 dB), da det ofte kræves i stueetagen i lejlighedskomplekser.
  • Indbrudsklassificering: Ligesom for indbrudssikrede trædøre er ståldørene reguleret efter den europæiske standard EN 1627. Ståldørene er klassificeret RC3, som normalt betragtes som den klasse, hvor døren kaldes en sikkerhedsdør.

Tags

RC3 ståldøre

Kunne du lide hvad du så?

Del dette med en ven