Main Media

Unikke og eksklusive døre fra Swedoor

SUPERIOR collection er et nyt sortiment af eksklusive, håndlavede, indvendige døre i høj kvalitet fra dørproducenten SWEDOOR. Inspireret af de store epoker inden for arkitektur danner disse døre prikken over i’et for dem, som har øje for detaljer og interesse for boligindretning, hvad enten de renoverer eller bygger nyt.

Med den nye dørserie SUPERIOR collection viderefører Swedoor en håndværkstradition med eksklusivt design, solidt håndværk og kompromisløs kvalitet. Baseret på klassisk møbelproduktion udvælges materialerne nøje og sorteres, bearbejdes, slibes og overfladebehandles i hånden af dygtige håndværkere. For at opnå et eksklusivt udtryk og imødekomme kravene fra dem, der ønsker at restaurere skånsomt, eller har høje krav til finish i nybyggeri, produceres hver dør efter individuelle specifikationer for netop at passe ind i den enkelte boligs unikke stil og arkitektur. Hvad enten det er et nyt og moderne byggeri, et funkishus fra 60’erne eller en klassisk villa med skøn patina fra det forrige århundrede.

- Mange af vores kunder efterspørger døre, som er i samme unikke og eksklusive stil som resten af deres interiør. Ved at designe og behandle hver eneste SUPERIOR-dør i hånden, kan vi tilbyde vores kunder et unikt produkt tilpasset netop deres bolig og stil, siger Peter Sejling, salgs- og marketingdirektør for Swedoor i Nordeuropa.

Inspireret af arkitekturens historie

SUPERIOR-serien findes i fem forskellige stilarter med flere valg inden for hver stil. Inspirationen til hvert design eller hver stilart er hentet fra de store epoker inden for arkitekturen såsom den formelle klassicisme og postmodernismen. Dørene kan naturligvis komplementeres med nøje udvalgte dørlister, karme, glas og håndtag. 

- Døre er vigtige for, hvordan en bolig fremstår, og burde være en lige så gennemtænkt del af indretningen som gulv og interiør. Denne serie giver mulighed for virkelig at hæve indtrykket og kvaliteten på boligen, hvad enten det er en klassisk villa eller et funkishus, siger Peter Sejling.

Alle dørløsninger i SUPERIOR-serien er certificeret af FSC (Forest Stewardship Council) eller PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification), som arbejder for ansvarlig forvaltning af verdens skove.