Main Media

Swedoor tager døren til næste niveau med eksklusivt tilbehør

Nu lancerer dørproducenten Swedoor et nyt tilvalgskoncept, der for første gang gør det muligt at kombinere skydedøre og indvendige døre med matchende tilbehør.  

I mange år har Swedoors budskab været, at en dør ikke bare er en dør. Nu tager dørproducenten skridtet videre og lancerer et nyt tilvalgskoncept, der omfatter en ny produktserie af matchende tilbehør til skydedøre og indvendige døre.

Komplet tilbehør til skydedøre

Serien består af skydedørslåse, skydedørsskåle og trækringe i fire forskellige valgfrie nuancer, der enten kan købes som tilvalg til eksisterende døre eller bestilles fra ny som en integreret del af skydedøren. 

Tilbehøret er designet specielt til Swedoors sortiment og passer derfor nøjagtigt i dørens standardudfræsning. Det gør det let for håndværkeren eller gør det selv-manden at eftermontere tilbehøret på skydedøren.

Som en del af produktserien gør Swedoor det nu også muligt at tilvælge skydedørslåse med undersænket toiletbesætning til indbyggede skydedøre. Flere begynder at efterspørge denne løsning, som netop går i tråd med den nordiske og minimalistiske indretningsstil, hvor besætningen tillader, at døren forsvinder let og elegant ind i væggen, når døren ikke er i brug.

Matchende tilbehør til indvendige døre

Tilvalgskonceptet indeholder ligeledes fire nye dørgreb til indvendige døre. For at forene de nye greb med tilbehøret til skydedørene, kan grebene bestilles i samme nuance, overflade og kvalitet som i skydedørsserien.

Tilvalgskonceptet betyder, at tilbehøret ikke indgår som en del af standardsortimentet, men i stedet skal tilkøbes til nye eller eksisterende døre. 

Produktserien kan forhandles fra 1. februar 2018 hos byggemarkeder og tømmerhandler, der i forvejen forhandler produkter fra Swedoor. 

Fakta om Swedoors nye tilbehør

  • Nyt tilbehør til nye skydedøre og eksisterende skydedøre, der passer til standardudfræsningerne: Skydedørsskåle og trækring
  • Ny undersænket toiletbesætning til bl.a. indbyggede skydedøre
  • Fire nye dørgreb: Dallas, Marseille, New York og Stockholm
  • Fire nuancer: Gold, Silver Stainless og Bronze
  • Fremstilles i Europa
  • Alt tilbehør er nikkelfri
  • 10 års funktionsgaranti