Main Media

Døre i specialmål hitter

Byggetrenden peger på individuelle løsninger, og derfor oplever dørproducenten SWEDOOR en stigende efterspørgsel på døre i specialmål. 

Hele måden vi bygger og renoverer på er under forandring. I byggematerialebranchen ses en tydelig og voksende tendens til, at unikke løsninger i boligindretningen er i højsæde, og det kan også mærkes hos dørproducenten JELD-WEN, der står bag dørbrand’et SWEDOOR:

- Netop for at imødekomme tendensen, udvidede vi sidste år vores standardsortiment med højere og bredere døre. Og det skulle vise sig at være en god beslutning. Lige siden har vi nemlig oplevet stor interesse for de mere utraditionelle dørløsninger, som gerne skal være i specialmål, siger Kirsten Haarbo, produktchef for indvendige døre hos SWEDOOR.

De skræddersyede dørmodeller gør sig både gældende for nybyggeri og renoveringsprojekter, hvor boligejere for eksempel ønsker større døråbninger til stuen eller mindre døre til særlige formål.

Døre i specialmål er først og fremmest positivt for håndværkere og forhandlere, der nu meget lettere kan imødekomme de mange efterspørgsler på usædvanlige døre. Vores højere og bredere døre giver et væld af nye indretningsmuligheder, der i sidste ende kommer slutbrugeren til gode, da døren kan bestilles direkte hos forhandleren, siger Kirsten Haarbo.

Den omtalte udvidelse i sortimentet gælder alle SWEDOORs indvendige døre og karme i ADVANCE-LINE-serien. Hele spændet i det udvidede sortiment for hængslede døre går fra 525x1640 mm til 1025x2340 mm, mens skydedøre fås helt op til 1225x2340 mm.

Kunne du lide hvad du så?

Del dette med en ven