Main Media

Kan man få en sikkerhedsklassificeret yderdør med stor glasåbning?

Sikkerhed Smart

Til dem, som gerne vil føle sig ekstra sikre i deres bolig, kan man få en RC3-klassificeret yderdør i træ, altså en såkaldt sikkerhedsyderdør. Disse fås også med store glasåbninger.

Vi har et bredt sortiment af yderdøre, som hører under vores ADVANCE –LINE. Det er døre med en massiv kerne, der fås i et bredt udvalg af modeller. Dørene er delt op i de følgende tre designlinjer: Character, Classic og Function.

For et par år siden lancerede vi muligheden for at få de fleste af vores yderdøre i vores ADVANCE-LINE i RC3-klassen.

RC står for Resitance Class og reguleres i henhold til den europæiske standard EN1627. En dør i RC3-klassen kaldes for en sikkerhedsdør, så med dette tilvalg får man en væsentligt sikrere dør. Vi har lavet en lille film, som viser hvor sikre disse døre er mod indbrudsforsøg, hvor man også kan se, at der er mulighed for at tilvælge en stor glasåbning. 

Du kan få yderligere information om de dørmodeller, som vi tilbyder i RC3-klassen, i vores katalog Mål & Fakta. Her og på følgende opslag ser man alle vores modeller. Længst nede på den højre side i hvert opslag findes en tabel, som viser, hvilke modeller der findes som RC3-klassificerede.