FAQ

Hvad er forskellen på clever-line, ADVANCE-LINE og SUPERIOR collection serierne?

De tre serier er populært sagt en god-bedre-bedst opdeling af vores produkter.

Clever-line serien rummer en række af de mest populære designs og løsninger. Mulighederne er ikke uendelige, og der er meget begrænset støjreduktion. Du får en serie af gode og gedigne døre, der kan klare hverdagens strabadser til en fordelagtig pris.

ADVANCE-LINE er en serie af produkter, der giver dig et utal af muligheder for at arbejde med materialer, farver og funktion, når du skal designe dine døre. Dørene har en markant bedre støjreduktion og forbedret overflade behandling.

SUPERIOR collection er et unikt sortiment af eksklusive indvendige døre, som bygger på ren kærlighed til klassisk møbelhåndværk og kompromisløs kvalitet. Alle døre er fremstillet af specialuddannede fagfolk.

Kvalitetsguide

Værd at vide om SWEDOORs kvalitetsikoner

Med vores små illustrative ikoner kan du hurtigt se, hvilken kvalitet og funktionelle egenskaber vores døre har. Det gør det nemt for dig at finde det, du er på udkig efter.

SWEDOORs døre er altid god kvalitet, men selvfølgelig er der forskel. Det kan godt være svært at se og forstå, hvis man kun fokuserer på, hvordan dørene ser ud, for det indre tæller også.

For at komme dig til hjælp har vi skabt et sæt af små illustrative ikoner, der fortæller om dørenes egenskaber. Når du ser gennem vores udvalg af døre, vil der til hvert produkt være knyttet et eller flere ikoner. Således kan du hurtigt danne dig et billede af produktets kvalitet og egenskaber, og det bliver enkelt for dig at sammenligne produkternes kvalitet.. Se mere om ADVANCE-LINE og clever-line her

ddk.jpg DDK kvalitetsgaranti
Døre, som er DDK-mærkede, er fremstillet af materialer, som gennemgår en nøje kvalitetskontrol under hele produktionsforløbet.
surface-extra-strong.jpg Forbedret overfladebehandling
Disse døre udmærker sig ved en overflade i særlig høj kvalitet med flere lag lak, som gør døren utrolig glat og rengøringsvenlig
guarantee_5years.jpg 5 års garanti
Vi står inde for kvaliteten og giver dig 5 års garanti på produktet.
sound-protection.jpg Støjreducerende
Døre med dette ikon har massivt indlæg, der medvirker til en markant støjreducerende effekt, der kan opleves som en halvering af støjen. Ideel til f.eks. børnefamilier.
solid-construction.jpg Massiv konstruktion
Disse døre er massive hvilket medvirker til at give en øget kvalitetsfornemmelse og bedre stabilitet
   

 

Del dette med en ven