Bæredygtighed

JELD-WEN ønsker at være branchens førende mht. miljøansvarlige metoder og produkter. Vi har forpligtet os til mere bæredygtig virksomhedspraksis og miljøbeskyttelse. Dette påvirker alle aspekter i vores organisation og styrer vores arbejdsmetoder mht. energiudnyttelse, udledning til luft og vand og indeluftens kvalitet.

Vores forpligtelse til bæredygtighed afspejles eksternt i udviklingen af mere miljøgavnlige produkter. For at opnå dette har vi vedtaget politikker for genbrugsmaterialer og vedvarende energi, og vi får i stigende grad alle vores materialer fra bæredygtige kilder.

Alle vores medarbejdere er fokuseret på at sikre, at vi efterlever eller overgår miljø- og velfærdslovgivningen. Alle opfordres til at identificere muligheder for miljøvenlige løsninger. Vi stræber efter at overholde principperne for vores virksomhedsansvar hver eneste dag - både i vores produkter og i vores handlinger.

Vi har en politik vedrørende indkøb af bæredygtigt tømmer, der kan genskabes, og vi er meget stolte over for nylig at have modtaget FSC® (Forest Stewardship Council®) og PEFCTM multi-site chain of custody-certificering. FSC ønsker at fremme ansvarlig skovforvaltning.

Alle JW døre i Europa opfylder Timber forordning EU, der trådte i kraft i marts 2013 og som sigter mod at forebygges handel med ulovligt fældet træ.

   

 Pefc -logo           FSC3x Zt X2

Se liste over certificerede produkter her

 

Swedoor anvender cookies for at sikre dig en bedre brugeroplevelse. Ved at forts¿tte accepterer du anvendelsen af cookies.