Main Media

Sådan skal dit hjem se ud i 2019

Et nyt år betyder også nye boligtrends. Er du i tvivl om, hvordan du bør indrette dit hjem i bedste 2019-stil? Så kan du her blive klogere på det kommende års hotteste boligtendenser. 

Pasteller

Koral er farven, der især kommer til at præge boligindretningen i 2019. Det kommer efter en årrække med fokus på stærke farver, der nærmest ikke kunne blive vilde nok.

Lyserød, lilla, gul, grøn og blå bliver også populære farver det kommende år, men nuancerne skal være afdæmpede og støvede, for det er nemlig de helt sarte pasteller, der hitter. Farverne kommer til at pryde både puder, møbler og sågar også hjemmets mere faste inventar:

- I 2019 skal basen være alt andet end hvid, som danskerne ellers har sværget til i mange år. Vi håber, at flere vil vove sig ud i at male en væg eller vælge en dør i en smuk pastelfarve, der let kan kombineres med andre afdæmpede nuancer og give hjemmet et moderne look, lyder det fra Tenna Knak, der er Head of Marketing & Product Management for Swedoor i Nordeuropa.

Heftige kontraster

Hvis du er en af dem, der ikke er klar til at slippe farver i indretningen, kan du vælge at indrette dig med kontraster. For eksempel med en mat, sort farve, som er blevet udnævnt til en af de hotteste tendenser inden for livsstil og interiør det kommende år. Den dunkle farve læner sig godt op ad de seneste års trend med mørke vægge og interiør i boligen:

- Sort går jo aldrig rigtig af mode, men vi har gennem de senere år oplevet en markant større efterspørgsel på især sorte døre, der kan give hjemmet lidt ekstra kant. Alt tyder på, at tendensen med mørke elementer i indretningen fortsætter i 2019, siger Tenna Knak.   

Miks den sorte farve med pastelfarver eller mere iøjnefaldende nuancer. Det er kun dit mod, der sætter grænserne. 

Komfort 

Danskerne har travlt som aldrig før. I en hektisk og stressende hverdag er det således afgørende, at hjemmet indbyder til afslapning. Derfor topper komfortable løsninger endnu en gang indretningshitlisterne 2019. 
Komfort er meget individuelt. Mens nogen forbinder ordet med store, bløde møbler, forbinder andre komfort med rene linjer og praktiske løsninger i hjemmet som for eksempel soft close-effekt til døre, køkken eller andre intelligente detaljer, der kan give hjemmet ekstra finish.