Main Media

Indret boligen med din smartphone

Smartphonen er blevet en fast del af de fleste danskeres hverdag. Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at ni ud af 10 danskere brugte en smartphone i 2018, og mange benytter i dag telefonen som et nyttigt værktøj i hverdagen. Blandt andet vælger flere og flere at indrette boligen ved hjælp af digitale løsninger – det er nemlig både nemt og tidsbesparende. 

Danskerne har travlt som aldrig før, og selv de små beslutninger kan være tidskrævende i en travl hverdag. Det er en udvikling, som flere og flere virksomheder forsøger at imødekomme ved at tilbyde digitale løsninger, som gør det nemt og tidsbesparende at træffe beslutninger i hverdagen, eksempelvis når det kommer til indretning – og er der noget, danskerne gerne vil have mere af, så er det tid. 

Beslut dig hjemmefra

Hos dørproducenten Swedoor har man gennem de seneste år mærket en stigende efterspørgsel på digitale løsninger, der skal gøre det nemmere at vælge nye døre til hjemmet. Derfor har dørproducenten lanceret appen Door Designer, som hjælper dig med at vælge den helt rette dør til din bolig:

- Vi kommer ikke udenom, at vi konstant bevæger os mod en mere digital verden, og det stiller naturligvis krav til os som producenter i forhold til at imødekomme denne udvikling. Med Door Designer kan danskerne vælge nye døre og teste forskellige løsninger hjemme fra sofaen – så bliver det altså ikke nemmere, fortæller Tenna Knak, der er Head of Marketing & Product Management for Swedoor i Nordeuropa.

Med appen Door Designer tager du blot et billede af din nuværende dør, hvorefter du frit kan prøve dig frem blandt sortimentet af både indvendige døre og yderdøre for at se, hvilken model, overflade og farve der matcher dit hjem og personlige stil bedst. I alt er der over 1.000 dørkombinationer, som du kan afprøve i dit hjem, inden du træffer en beslutning.  

SWEDOOR-App-1

Undgå fejlkøb 

Det kan være svært at forestille sig, hvordan f.eks. en ny dør kommer til at se ud i dit hjem, når du står hos din lokale forhandler. Derfor har mange tendens til at holde sig til de sikre valg – men sådan behøver det ikke at være, mener Tenna Knak: 

- Danskerne holder sig ofte til de sikre valg, når det kommer til boligindretning og specielt i forhold til de mere stationære elementer i boligen. De fleste vil jo gerne undgå at vælge forkert, så derfor er det oplagt at afprøve forskellige muligheder med sin smartphone og på den måde rent faktisk se, hvordan designet og farverne tager sig ud i rummet, inden den endelige beslutning træffes – og det er en tendens, vi oplever, at flere og flere danskere benytter sig af.