Main Media

Nyt klimavenligt koncept til yderdøre

Stigende krav til bæredygtige byggematerialer i byggeriet får nu dørproducenten Swedoor til at introducere ECO – et nyt klimavenligt koncept til yderdøre, der imødekommer bygningsreglementet 2020.

Bæredygtigt byggeri er i høj fokus, og det skærper kravene til byggematerialeproducenterne om at udvikle innovative produkter, der skal understøtte og sikre et stadig grønnere byggeri. Swedoor har en vision om at være på forkant med udviklingen og som følge heraf lanceres nu ECO, der er et nyt bæredygtigt tilvalg til yderdøre. 

ECO gør det nemt 

Med lanceringen af ECO bliver det nemt at gøre en ekstra indsats for miljøet. ECO er nemlig udviklet specielt til Swedoors nuværende sortiment af yderdøre, side- og ovenlys og kan derfor tilvælges til de fleste yderdøre i serien ADVANCE-LINE. ECO bliver det nærliggende valg til små og store byggeprojekter, hvor der planlægges passivhuse.

Maksimal isoleringsevne

Der er mange fordele forbundet med at vælge ECO. Først og fremmest har døren en bedre isoleringsevne, som medvirker til et lavere energiforbrug og bedre indeklima, og dernæst består dørens kernemateriale af miljøvenlig træfiber.

Velkendt design

ECOs forbedrede miljøegenskaber er ikke på bekostning af dørens design, da ECO indgår som en del af det eksisterende designudvalg i serien ADVANCE-LINE. ECO adskiller sig ved at have et stærkere overfladefinish og et større glasåbning med en knastfri og minimalistisk karm.

Fakta om ECO

  • Bæredygtigt tilvalg til sortimentet af yderdøre
  • Fås som tilvalg til de fleste yderdøre i serien ADVANCE-LINE
  • Imødekommer bygningsreglementet 2020
  • Kernematerialet består af miljøvenlig porøs træfiber
  • 3-lags glas og 77 mm tykt dørblad for maksimal isoleringsevne
  • FSC-certificeret træ
  • Knastfri karm med stærkere overfladefinish