Main Media

Swedoor opgraderer produktserien Stable

De velkendte Stable-modellers miljøhensyn er blevet skærpet, således produkterne nu lever op til en række grønne certificeringer. Kvaliteten er dog stadig på det samme høje niveau, og derudover er der forbedringer på parametre som arbejdsmiljø og støjreducering. 

Nu bliver de eksklusive Stable-døre endnu bedre. SWEDOOR har valgt at bringe produktserierne til det næste niveau ved at forbedre dørenes egenskaber til gavn for både håndværkere og boligejere. Det gælder for både Stable, Stable Nature og Stable Effect.
 
Miljøhensyn har været i centrum for udviklingen. Efter lanceringen vil alle de nævnte Stable-modeller således nu kunne indgå i byggeprojekter, der eksempelvis kræver Breeam- og DGNB-certificering og/eller Svanemærke.

Forbedret kvalitet
Et nyt og lettere indlæg har reduceret de massive døre med op til 12 kg afhængigt af størrelsen. Dermed bliver dørene endnu nemmere at montere, hvilket blandt andet sikrer et bedre arbejdsmiljø. Vægttabet betyder dog ikke, at man går på kompromis med dørenes egenskaber. Tværtimod er eksempelvis støjereduktionen blevet 1dB bedre end tidligere.
 
Til trods for de mange forbedringer er der ikke ændret på de populære døres udtryk. De velkendte og populære designs består.
 
Fakta om Stables forbedrede egenskaber
  • Miljøvenlighed: PEFC-certificeret og nu godkendt til byggeprojekter, der kræver Svanemærke, Breeam og DGNB
  • Vægt: Op til 12 kg lettere
  • Støjreduktion: 1dB bedre
  • Udseende: Samme populære designs

Kunne du lide hvad du så?

Del dette med en ven