Main Media

Find rette dør med ny, smart app

Nu bliver det lettere at vælge den helt rette dør til boligen. Med Swedoors nye app – Door Designer - tager du et billede af din nuværende dør, hvorefter du frit kan prøve dig frem blandt sortimentet af både indvendige døre og yderdøre for at se, hvilken model der matcher dit hjem og personlige smag bedst. Og du har meget at vælge i mellem – der findes nemlig 1.100 dørkombinationer. 

Det kan være svært at forestille sig, hvordan en ny dør kommer til at se ud i dit hjem. Hvilken model bliver mon flottest? Hvilken farve giver det helt rigtige løft? Med SWEDOORs nye app kan du med det samme se de forskellige valgmuligheders direkte effekt på dit hjem. Nemmere bliver det ikke.

Når du har downloadet appen er det hurtigt og let at komme i gang ved at tage et foto af din nuværende dør og det omgivende område. Du behøver ikke tage billedet forfra. Det kan tages fra alle vinkler. Herfra handler det så bare om at vælge og eksperimentere med alle dørene i SWEDOORs sortiment.

1.100 dørkombinationer

Indvendige døre og yderdøre, døre med glas eller uden, klassiske eller moderne. I princippet er mulighederne uendelige, og du kan naturligvis også gå på opdagelse blandt de mange forskellige farver. Selv specialdøre, som eksempelvis branddøre, kan findes i appen. I alt er der omkring 1.100 dørkombinationer, som du frit kan prøve dig frem med. 

Er du interesseret i en yderdør, og vil du gerne se, hvordan den kommer til at se ud både inde- og udefra, er det også muligt med appen. For at det skal være så enkelt som muligt at prøve forskellige døre, har appen en swipe-funktion, så du hurtigt kan bladre i mellem de mange forskellige muligheder. 

Når du så har fundet en dør, som fanger din interesse, kan du via appen enkelt og let se fakta om døren, som eksempelvis dimensioner, materialer og akustiske egenskaber. Og når du til sidst har valgt, hvilken dør du gerne vil have, kan du ligeså let finde kontaktinformationer på din nærmeste forhandler.

Appen er gratis og kan anvendes til både iOS og Android enheder.
 

Pressekontakt