Main Media

Eksklusive dørtilvalg vinder indpas

Byggematerialer skal ikke kun være æstetiske og funktionelle, men nu også bekvemmelige. Det kan dørproducenten SWEDOOR konstatere, efter SmartClose netop har gjort sig særligt bemærket i markedet. 

Komfort er i højsæde, når boligejere skal udvælge nye materialer til hjemmet. Det gælder også døre, som i stigende grad udvikles med en række praktiske funktioner, der alle har til formål at højne komfortniveauet.

JELD-WEN, der står bag dørbrand’et SWEDOOR, lancerede som de første i Danmark sidste år SmartClose - en indbygget lukkeløsning, der sikrer en rolig og dæmpet lukning af døren. Og nu er det tid til at gøre status:

- Vi var enormt spændte på, hvordan markedet ville tage imod SmartClose. Dog har modtagelsen været yderst positiv, da flere har efterspurgt den behagelige lukkefornemmelse, som man i forvejen kender fra køkkenbranchen, siger Kirsten Haarbo, produktchef for indvendige døre hos SWEDOOR.

Takket være et diskret beslag i topstykket, som er monteret øverst i karmen og griber fat i en lille arm på dørens øverste kant, kan døren – lige som ved køkkenskuffer – skubbes i og lukke til af sig selv. Ved normalt brug undgår man således, at døre med SmartClose smækker i ved lukning.

- SmartClose må siges at ramme lige ned i en tendens i tiden, hvor der netop er stigende efterspørgsel på at bringe eksklusive tilvalg ind i boligen, der forbedrer helhedsoplevelsen. Hvis man først har fået fingrene i en dør med SmartClose, hører vi gang på gang, at det er svært at gå tilbage til en dør uden, forklarer Kirsten Haarbo.

Selvom det ofte kan tage tid at få succes med nye produkter, er SmartClose altså allerede godt på vej:

- Vi arbejder hele tiden med nye og spændende tilvalg i dørkøbet, som giver brugeren ekstra komfort i boligen. Vores mål er at være med til at udvide dørens rolle i hjemmet, og derfor vil vi som dørproducent gerne gå forrest for at vise nye muligheder med døre, slutter Kirsten Haarbo.

Den samlede dørløsning med SmartClose fås som tilkøb til størstedelen af SWEDOORs Advanceline-døre og -karme med integreret tætningsliste.

Pressekontakt

Kunne du lide hvad du så?

Del dette med en ven