Main Media

Ny ståldør kombinerer robusthed med lækkert design

Styrke og robusthed behøver ikke gå ud over design og æstetik. Derfor lancerer Swedoor nu en ny serie af ståldøre, der både opfylder branchens strenge krav til brand, lyd og hårdførhed, samtidig med at døren leveres i et elegant design.

Holdbarhed og styrke kombineret med brand og lydkrav får stadig en mere fremtrædende rolle, når der skal vælges døre til professionelt brug som fx i byggebranchen og industrien generelt. Derfor lancerer JELD-WEN, der markedsføres som SWEDOOR i Danmark, nu en ny ståldørserie, som både opfylder en lang række brand-, lyd- og funktionskrav og samtidig tager sig godt ud.
 
Dørserien udmærker sig ved sin stærke stålkonstruktion, der både har en kerne af effektivt brandhæmmende isolering og samtidig bidrager til en markant lyddæmpende effekt. Således er ståldøren testet og certificeret efter Europæisk standard og klassificeres som EI230 og EI260. Dørene tilbydes også med røgtæthedsklassifikationerne Sa og Sm (S₂₀₀), som kan forhindre både gennemtrængningen af kold og middel varm røg.

Døre uden kompromis
Typisk kender man ståldøren for sin praktiske funktion og sit robuste, tunge look med svejsninger. Men SWEDOORs nye ståldørserie udmærker sig ved, at funktionaliteterne er pakket ind i et lækkert design.  Serien fås i flere forskellige overflader, hvor mulighederne spænder fra almindelig malede overflader til det minimalistiske og rustfrie look. Dørserien kan ligeledes tilbydes med flere forskellige glasudskæringer, hvor der er et stort udvalg både til de klassificerede- og uklassificerede døre.
 
Med de adskillige kombinationer og den lange levetid er ståldøren perfekt egnet i udsatte områder med meget aktivitet som fx P-huse, hoteller, lagerbygninger, kontorbygninger og ikke mindst sygehuse, hvor løsninger som denne er helt oplagt.
 

Kunne du lide hvad du så?

Del dette med en ven