Main Media

Boligejere er vilde med digitale døre

Et online designværktøj, som hjælper boligejere med at vælge ny yderdør, er på kort tid blevet meget populært – og er helt i tråd med tidens store trend med personlige, digitale designløsninger. Derfor udvides designværktøjet nu til også at kunne tilbyde boligejere at eksperimentere med indvendige døre, før de køber. 

Danskerne bruger i større grad tabletten eller computeren, når der skal shoppes boligindretning – og det gælder også døre. Derfor har dørproducenten JELD-WEN, der er står bag dørbrand’et SWEDOOR, udviklet et brugervenligt, digitalt designværktøj, hvor brugeren kan se og afprøve et væld af døre i forskellige modeller, design og farver. Da værktøjet først blev lanceret sidste vinter, var det kun tiltænkt valg af yderdøre, men efterspørgslen på samme mulighed for indvendige døre har været så stor, at SWEDOOR nu udvider den digitale løsning til også at indeholde indvendige designmodeller, som kan afprøves i forskellige, visuelle boligscenarier.
 
Fremtiden bliver intelligent og personlig
Koncepter som SWEDOORs designværktøj til døre tegner et klart billede af en af tidens store forbrugertrends: Vi tager hele tiden nye spring i retningen af en stadig mere digitaliseret fremtid. Ifølge fremtidsforsker Anne Skare er det derfor vigtigt, at man læser sin omverden og oversætter tidens trends til nye egenskaber, serviceydelser og produkter.

- Fremtiden er digital, og det er vigtigt, at vi følger med disse trends. Vi vil have intelligente og personlige løsninger, fx apps eller online designerprogrammer, hvor produkt og service målrettes den enkeltes vaner, behov og adfærd på et brugervenligt niveau, siger hun.

Moderne teknologi åbner således op for nye muligheder, som gør hverdagen mere overskuelig. Med tabletten i hånden er der nem adgang til løsninger, der hurtigt popper op på skærmen. Tiden er nemlig ikke til, at processer skal være besværlige, men derimod lettilgængelige, overskuelige og tidsbesparende.
 
Del dørene på Facebook
Tilbage ved SWEDOORs designværktøj skal der også kun få klik til at åbne programmet, hvis man sidder hjemme i sofaen med tabletten og er i tvivl om et dørkøb.
 
Når man har fundet den dørmodel og farve, der matcher ens hjem og personlige smag bedst, kan man nemt dele indretningsplanerne med sin familie og venner på de sociale medier via Facebook-knappen på sitet. Det er også muligt at printe opsætningen og tage den med til sit lokale byggemarked for at bestille, eller man kan maile den direkte fra programmet. 


Prøv designværktøjet her: https://www.swedoor.dk/inspiration-da/designvaerktoj-indvendige-dore

Kunne du lide hvad du så?

Del dette med en ven