Main Media

Specialudviklede dørløsninger til sygehuse

Det omfattende sygehusbyggeri i Danmark kræver særlige løsninger med udpræget fokus på hygiejne og brugervenlighed. Derfor udvider Swedoor nu sortimentet med produkter, der er skræddersyet til netop sygehuse. 

Rengøringsvenlig glasmontage i dør
Med udgangspunkt i behov og ønsker fra sundhedssektoren om en mere elegant glasmontage end markedets standard, lancerer SWEDOOR nu en dørløsning, hvor glasmontagen er helt uden synlige skruer.
Det giver både et stilrent design og en rengøringsvenlig overflade. Døren er brandgodkendt BD30, BD60, F30 og F60, samt lydgodkendt op til 35dB.
 
- Vi har investeret meget i de nye glas- og montageløsninger, hvor specielt de klassificerede dørløsninger har krævet en stor indsats fra vores udviklingsafdeling. Resultatet er vi utrolig stolte af, for kvaliteten på det færdige resultat er endt med at overstige vores høje krav og forventninger, fortæller Brian Skovmand Schweitz, produktchef i SWEDOOR.
 
Observationsruder med nem betjening
Vistamatic observationsruder er en funktionsvenlig glasløsning med glaslameller til sengestuer og operationsstuer. Vistamatic består af tre lag glas, hvoraf de to stykker glas har matterede striber. Det midterste glas kan via betjeningen nemt bevæges op og ned i én enkelt bevægelse, og den indbyggede soft-close-funktion gør, at muligheden for gennemsyn lukkes/åbnes lydløst og let. Ruden er en stilren løsning til hurtig observation, lysindfald eller ro og fred. Døren er brandgodkendt BD30 og lydgodkendt op til 35dB.
 
Røntgendør i brandklasse BD30
På grund af stor efterspørgsel er SWEDOORs røntgendør blevet optimeret på flere områder. Døren, som består af en træmassiv konstruktion med 2x1 mm blyindlæg, leveres nu med BD30 brandklassifikation og i et stort udvalg af SWEDOORs vægomsluttende stålkarme.

Kunne du lide hvad du så?

Del dette med en ven