Main Media

JELD-WEN lancerer glaspartier i stål

Dørproducenten JELD-WEN introducerer nu en ny produktserie med glaspartier i stål til indvendigt brug. Serien består af fleksible stålløsninger, særligt målrettet hospitaler og institutioner, og som den eneste i Danmark, rummer serien også en godkendt skydedørsløsning. 

På baggrund af mange års erfaring med glaspartier i træ udvider JELD-WEN Door Solutions, Europas førende dørproducent, nu produktporteføljen med profilsystemer af glaspartier i stål. Stålprofilerne er udviklet til indvendige døre samt væg- og vinduespartier, og som eneste producent i Danmark fås profilerne også til skydedøre. 

Stålelementerne udmærker sig ved deres slidstyrke, sikkerhed, støjreduktion og muligheden for at skabe slanke, pladsbesparende løsninger. Samtidig imødekommer stålprofilerne de særligt høje krav, der stilles fra bl.a. sygehuse, institutioner, produktionsvirksomheder, lufthavne og indkøbscentre.
 
- Vi har mange års erfaring med udvikling og produktion af glaspartiløsninger i træ til projektmarkedet, og nu lancerer vi også en meget fleksibel systemløsning med glaspartier i stål. Vi oplever allerede før lanceringen en stor interesse for brugen af vores nye glaspartier til forskellige byggeprojekter, og det sætter naturligvis vores forventninger højt, fortæller produktchef i JELD-WEN Skandinavien Peter Foli.
 
Den specielle udformning af JELD-WENs stålkarme og -døre sikrer desuden en meget rengøringsvenlig overflade, hvilket er en afgørende faktor på fx sygehuse, der stiller særligt høje krav til hygiejne.
 
Glaslisterne fås som Sendzmir galvaniseret eller i syrefast, rustfrit stål og tilbydes med en række forskellige glastyper. JELD-WEN tilbyder samtidig også glasrammedøre i stål.

Kunne du lide hvad du så?

Del dette med en ven