Main Media

Hold tyvene ude: Sikkerhedsdøre vinder indpas

JELD-WENs nye sikkerhedsdør i stål er specialdesignet til at forebygge alle former for indtrængen i hjemmet, såsom indbrud, ild, lugtgener og støj. Dørproducentens nye produktlinje henvender sig især til etageejendomme og tilbyder ikke kun sikkerhed men også mange designs at vælge i mellem.

JELD-WEN Door Solutions, Europas førende dørproducent, lancerer nu en moderne og effektiv sikkerhedsdør i stål til etageejendomme, som er omhyggeligt konstrueret til at afværge indbrud, ild, røg, ubehagelige lugte og støj. Lanceringen kommer som et svar på den stigende efterspørgsel på indbruds- og brandsikre døre, som JELD-WEN oplever i det danske dørmarked:
 
- Sikkerhed i hjemmet er efterhånden blevet et stort emne i Danmark, og tryghed og sikring mod udefrakommende elementer er nøgleord, når det kommer til at beskytte vores hjem. Derfor har vi valgt at designe og producere sikkerhedsdøre af højeste kvalitet, som naturligvis lever op til alle standarder på området, fortæller Peter Foli, produktchef i JELD-WEN Skandinavien.
 
Hele døren er konstrueret i stål og har overfals, hvilket betyder, at den yderste plade på døren ligger ud over karmen. Således vanskeliggøres opbrydning mellem dør og karm betydeligt. Derudover kommer alle dørene med justerbare, indbrudssikrede hængsler, en patenteret bundløsning samt andre forstærkende elementer. Hos JELD-WEN er der store forventninger til den nye ståldør:
 
- Sikkerhedsdøre er endnu ikke så udbredte i Danmark som for eksempel i Sverige, hvor produkter med høj sikkerhed, er stormet frem gennem de seneste år. Men vi forventer at se samme tendens i Danmark, især til etagebyggeri, hvor døren har sin ret. Lanceringen af ståldøren komplimenterer vores store sortiment, som i forvejen omfatter indvendige sikkerhedsdøre i træ, klimadøre og stærke yderdørsløsninger. Med det rette dørvalg vil boligselskaber i mange tilfælde kunne undgå omkostningsfulde investeringer som eksempelvis kameraovervågning, lyder det fra Peter Foli.
 
JELD-WENs sikkerhedsdøre fås både som malet og med folie, hvilket giver en bred vifte af designmuligheder. Lige meget hvilken overflade, man vælger, vil døren ikke fremstå som en decideret ståldør men derimod passe ind i det udtryk, som ønskes i ejendommen.
 
Dørene er testet og certificeret i henhold til den europæiske sikkerhedsnorm, EN 1627 klasse 3, som benyttes til klassificering af dørens evne til at modstå indbrudsforsøg.
 
Sikkerhedsdørene er ud over certificering for sikkerhed, brand og lyd, også certificerede for røgtæthed og holder dermed tætte over for uønskede og skadelige luftarter. JELD-WEN tilbyder 5 års indbrudsgaranti, fordi de nye sikkerhedsdøre er konstrueret efter de nyeste teknikker og indeholder patenterede elementer.

Kunne du lide hvad du så?

Del dette med en ven