Main Media

Den personlige yderdør: Nye glasteknikker skaber unikt look

JELD-WEN lancerer nu en unik metode til glasudskæringer i ny kollektion af yderdøre. Udskæringerne er uden de traditionelle lister og søm og giver således døren et rent og enkelt look. Den nye teknik giver også mulighed for et hidtil uset personligt udtryk – blandt andet kan husnummeret udskæres i glas – en detalje, der hidtil har tiltrukket stor opmærksomhed på byggemesserne i Skandinavien.

Yderdøren får en stadig mere fremtrædende rolle i husets individuelle udtryk, og derfor lancerer JELD-WEN, Europas førende dørproducent, nu en helt ny kollektion af yderdøre, som gør det muligt at give døren det personlige præg, som mange stræber efter. Dørkollektionen hedder Character og anvender en helt ny patenteret teknik, hvor en isoleret glaskassette udgør en del af dørens bærende konstruktion. Det er innovativ anvendelse af glas i en yderdør, og produktchef Tara Hasselgård fra JELD-WEN forklarer, hvordan glasset faktisk har flere funktioner i døren:
 
- Character-dørene er det nyeste, både hvad angår teknik og design. Ved at udnytte glasset som en del af dørens bærende konstruktion kan vi lave udskæringer uden brug af synlige lister, søm eller skruer. Det giver ikke bare en solid dør, men også en fantastisk flot finish og uendeligt mange muligheder for at designe døren efter personlig stil og smag, fortæller Tara Hasselgård.
 
Husnummeret står i glas
JELD-WEN har allerede været ude og tage pulsen på dørmarkedet, og især den nye Digits-model, hvor husnummeret er udskåret i glas tiltrækker meget opmærksomhed på byggemesser rundt om i Danmark og i hele Skandinavien.
 
- Folk bliver overrasket, for det er dørdesign, som man aldrig har set det før. Teknikken er helt ny på markedet, og både entreprenører og arkitekter har vist stor interesse, fordi yderdøren nu kan inddrages som et personligt aftryk på huset, fortsætter Tara Hasselgård.
 
Integrerede hængsler
JELD-WENs nye glasteknik er både stabil og tæt, og glaskassetten fungerer som forstærkning af hele døren. Sikkerheden er også på plads med en solid trepunktslås, og der gives 15 års garanti på formstabiliteten. Character-kollektionen lanceres med otte forskellige modeller, der alle har integrerede hængsler – en populær og eksklusiv løsning, hvor hængslerne integreres i kammen, så looket forbliver rent og enkelt.

Kunne du lide hvad du så?

Del dette med en ven