Main Media

Design din egen dør med personlighed!

Danskerne bruger i stigende grad dørene i hjemmet til at skabe personlighed, funktionalitet og hygge. Nu lancerer danske Jeld-Wen en udvidelse af den succesfulde dør-serie UNIQUE med nye moderne overflader og innovative løsninger som whiteboard, tavle, spejl, glas med videre.

Der var engang, hvor glatte, hvide indvendige døre var det naturlige valg: Ja, man satte ikke engang spørgsmålstegn ved dørens farve, eller om den kunne bruges til andet end bare at adskille to rum. Sådan er det ikke længere: Nye undersøgelser om moderne boligindretning viser, at flere og flere ønsker at anvende døren som et aktivt indretningselement:
 
- Som Europas førende dørproducent følger vi udviklingen nøje og forsøger at være på forkant med trends og tendenser, forklarer Kirsten Haarbo fra JELD-WEN. - De seneste år har vi spottet en meget markant trend med ønske om individuelle løsninger og døre, der populært sagt har personlighed. Mange forbrugere vil selv vælge overflade og træsort, farve, glasfelter og håndtag med videre, og derfor har vi nu ekstremt meget fokus på at være innovative og at skabe rum for individuelle valg og løsninger. I praksis er der nu flere hundrede forskellige døre – alene inden for vores populære UNIQUE-serie, fortsætter hun.
 
UNIQUE-serien er netop blevet udvidet med nye overflader og muligheder. Sort- og hvidpigmenteret eg er de nye trendy farver, og karm, fodliste og gericht kan nu leveres i samme finerede overflade som døren. De nye karme har komfortfunktioner som tætningslister, der øger lydtætheden og giver en langt mere behagelig lyd, når døren åbnes og lukkes. Alle døre kan leveres med whiteboard, spejl, tavle eller glas-overflade og naturligvis både som enkeltdør, dobbeltdør og skydedør. Mulighederne er uendelige:
 
- Byg din egen dør med personlighed er mantraet, og vi har kun set begyndelsen, pointerer Kirsten Haarbo, der forudser, at valg af husets døre bliver lige så vigtigt og prestigefyldt som valg af køkken, bad og møbler: - Og det er ikke bare ved nybyggerier, at dørene får personlighed. Også i ældre huse er det ofte nemt og ikke særlig dyrt at skifte dørene, og på den måde kan du signalere, at du er med på noderne og kan give dit hjem personlighed på en ny måde.
 
De udvidede muligheder i UNIQUE-programmet er at finde i butikker over hele landet fra 1. oktober 2011.

Kunne du lide hvad du så?

Del dette med en ven