Main Media

Yderdøren er husets spejl

Vis hvem du er med en unik yderdør! Skandinaviens største dørproducent Swedoor / JELD-WEN lancerer nu en ny serie af yderdøre, der kvalitets- og designmæssigt er helt i top.

Cassiopeia, Orion, Mensa og Apus er eksempler på stjernebilleder, der har lagt navne til den nye serie af yderdøre fra Swedoor / JELD-WEN. Der er kælet for designet og detaljerne som aldrig før, og der gives ikke mindre end 12 års formstabilitetsgaranti på alle døre, der desuden bliver de første yderdøre, der er godkendt af Dansk Dørkontrol.
 
De nye yderdøre er en del af ADVANCE-LINE produktlinjen, som blev introduceret i starten af året. Det er blandt andet døre med en meget lav U-værdi, så selv de strengeste miljøkrav til varmetab overholdes. Det er døre, der alle har 3-punktslåse og indbrudssikrede hængsler som standard, og det er døre, der er støjreducerende, så støj fra blandt andet gade og trafik holdes ude af huset. Salgschef Kirsten Haarbo tøver således ikke med på nordjysk at sige, at de nye døre ikke er så ringe endda:
 
- Den nye serie af yderdøre er produceret efter fremtidens krav og normer. Vi har sat meget fokus på kvalitet, sikkerhed, holdbarhed og miljø, og jeg er ikke i tvivl om, at alle døre vil rette ind efter denne skabelon på sigt, fortæller Kirsten Haarbo.
 
Designet af dørene er et kapitel for sig. Serien indeholder ikke færre end 22 forskellige modeller, men i praksis kan flere hundrede forskellige døre sammensættes ud fra programmet. Den enkelte kunde kan nemlig helt selv skræddersy sin dør ud fra en række til- og fravalg. Du kan vælge mellem seks forskellige standardfarver (alle RAL-farver kan dog bestilles), brevindkast, dørspion, sideparti, ovenlys, forskellige glasfelter, træ- eller træ-/alukarm, greb i krom, messing eller børstet stål, og naturligvis kan alle døre fremstilles efter netop de mål, du ønsker:
 
- Vores slogan lyder Dit hus, din stil, din dør, og med det mener vi, at vi helst laver unikke døre til unikke huse til unikke mennesker. Ikke to huse eller familier er ens, og når vi siger, at yderdøren er husets spejl, så mener vi netop, at yderdøren afspejler, hvem der bor i huset, fortsætter Kirsten Haarbo. 
 
Den nye dørserie er i disse dage på vej ud til flere end 400 forhandlere over hele landet. Sammen med den nye dørserie introducerer Swedoor / JELD-WEN syv såkaldte kvalitets-ikoner, der skal hjælpe forbrugerne med at vælge den rigtige dør. Er det for eksempel vigtigt med ekstra støjreduktion, eller er det vigtigt, at døren er en 0-energi-dør med ekstrem lav U-værdi, så er det afgørende for, hvilken dør du skal vælge.

Kunne du lide hvad du så?

Del dette med en ven