Main Media

RC3-klassficerede entrédøre i stål

Brand Lyd Sikkerhed

At vælge en indvendig entrédør i stål er ofte et fornuftige valg. Med vores nye RC3-klassificerede ståldør vil den også være både sikker og flot.

Vores ståldør er både robust og holdbar. Det modstår slitage og opfylder gældende krav til brand, lyd og indbrud, der er almindelige i nye og ombyggede lejligheder. Det som gør den lidt speciel er det rene udtryk. I modsætning til de fleste ståldøre, der findes på markedet i dag er vores ufalset. Det betyder, at den sidder med karmen udvendigt, hvilket giver døren et smukt, moderne udtryk.

OVERFLADEBEHANDLING STÅLDØRE

Vores ståldøre er pulverlakeret i standarddesign. En overfladebehandling, der giver et meget hårdt og holdbart resultat. På stålprodukter bruger vi hovedsageligt RAL-farver med undtagelse af NCS S-0502-Y og NCS S 0500-N, som er standardfarver. Der er mulighed for at vælge mellem et meget stort antal farver, men kan normalt også tilbyde andre farver efter anmodning. Før du bestemmer en anden farve, er det en god ide først at kontakte os for pris og tilgængelighed.

miljoe-classic_Oak

KLASSIFIKATIONER LEJLIGHEDSDØRE I STÅL

Indvendige lejlighedsdøre har normalt tre forskellige klassifikationer i kombination:

  • Brandklassificeringen er i dette tilfælde EI230-C / EW60-C. Røgdensitetsklasserne Sa og S200 kan også vælges. Den mest almindelige for indgangsdøre til lejligheder er S200
  • Dørene fås i Rw 38 dB og Rw 43 dB (svarende til R'w 35 dB og R'w 40 dB). Vi håber at kunne tilbyde Rw 48 dB (R'w 45 dB) i fremtiden, da vi ved, at det ofte kræves i stueetagen i lejlighedskomplekser i dag.
  • Endelig har vi indbrudsklassificeringen. Ligesom for indbrudssikrede trædøre er det reguleret i den europæiske standard EN 1627. Ståldørene er klassificeret RC3, som normalt betragtes som den klasse, hvor man kalder en dør en sikkerhedsdør.

KARME, LÅSE OG TILBEHØR

Der er tre forskellige karmprofiler at vælge imellem.  Du kan vælge samme låse som til vores indvendige entrédøre til lejligheder i træ. Det vil sige, standarden er enkeltpunktslås 510SPL. Døren kan også leveres med lås 2500SPL, trepunktslukker 510MPL eller 2500MPL

Det tilbehør, der kan vælges, er også det samme som til trædørene. Døren kan monteres med dørkikkert, sparkeplade, brevindkast og nøglerør.

SWEDOOR-RC3-Staaldor-bro-1